Bezoek onze Facebook pagina

Op eigen kracht en zelfredzaamheid participeren in de maatschappij

Bij Optimal zorg staat de cliënt centraal. Daarom zien wij zorg als maatwerk. Samen gaan we op zoek naar een blijvende oplossing die jouw plek in de maatschappij waarborgt.  

Onze aanpak is volledig afgestemd op jouw situatie en voorkeuren. Bekijk hieronder ons zorgaanbod. 

Dagbesteding

Voor een dagelijkse zinvolle invulling biedt Optimal zorg dagbesteding. Onze dagbesteding wordt op maat afgestemd. Wij streven naar een passende werkplek of therapeutische activiteiten om het contact met de samenleving te behouden. Onze dagbesteding kan individueel of in groepsverband plaatsvinden.  

Begeleid wonen

Met begeleid wonen werken we samen aan jouw zelfredzaamheid. Optimal zorg ondersteunt in de dagelijkse uitdagingen. Met een vaste begeleider brengen we overzicht in de huiselijke werkzaamheden. Is zelfstandig wonen geen optie meer? Dan biedt Optimal zorg verschillende locaties aan voor beschermd wonen. 

Ambulante hulpverlening

Soms heb je extra hulp nodig om zelfstandig te blijven wonen. Om die reden biedt Optimal zorg ambulante hulpverlening aan. De invulling van deze zorg is variërend en passend bij jouw hulpvraag. Zo leveren we altijd ambulante begeleiding op maat.

Kom in contact

Direct aanmelden?

Optimal zorg gaat verder dan de traditionele kaders. Onze zorg wordt volledig afgestemd op jouw situatie en voorkeuren. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Wij vertellen je graag meer.