Bezoek onze Facebook pagina

Optimal zorg: voor stabiliteit in jouw dagelijks en maatschappelijk leven

In onze ogen heeft elk mens recht op een plek in de maatschappij – hoe bijzonder je ook bent. Wij geloven dat iedereen met extra hulp weer op eigen kracht en zelfredzaamheid kan participeren in de maatschappij.  

Bij Optimal zorg durven wij buiten de traditionele kaders te denken. Onze zorg wordt volledig afgestemd op jouw situatie en voorkeuren. Benieuwd hoe wij dat doen? 

Onze werkwijze

Bij Optimal zorg zien wij zorg als maatwerk. Daarom maak je eerst kennis met je vaste begeleider. We leren je graag kennen en bespreken jouw hulpvraag. Vervolgens stellen we samen een praktisch plan op met mooie begeleidingsdoelen. Heb je extra ondersteuning nodig? Wij koppelen je graag aan één van onze ervaren zorgprofessionals. 

Goed om te weten: we werken volgens de presentie- en cultuursensitieve benadering. Dat betekent dat wij gezamenlijk aan de slag gaan en de zorg volledig aansluit bij jouw hulpvraag.  

Onze doelstelling

Ons uitgangspunt is dat de cliënt weer regie over het eigen leven krijgt en de kracht en verantwoordelijkheidsgevoel krijgt om zijn/haar leven weer op te pakken. Wij gaan uit van de wensen en behoeften van cliënten, zodat deze weer vertrouwen en overzicht krijgen in het leven. Optimal Zorg, zorgt voor stabiliteit in het dagelijkse en maatschappelijke leven van cliënten.

Kom in contact

Direct aanmelden?

Wil jij gericht aan de slag met jouw hulpvraag? Dan staat Optimal zorg voor je klaar. Zet vandaag nog de eerste stap naar meer stabiliteit in jouw dagelijks en maatschappelijk leven.